Wij staan 24 uur per dag voor u klaar

Slaap- en waakdiensten

Zuster Jansen biedt onder andere professionele nachtzorg in Brabant. Dit houdt in dat er gedurende de hele nacht een ervaren verzorger bij u aanwezig is, die over u waakt terwijl u slaapt. Het kan prettig zijn om nachtzorg af te nemen wanneer u overdag al mantelzorg of reguliere thuiszorg ontvangt, maar nog een aanvulling zoekt voor de nachtelijke uren. Omdat we rekening houden met het feit dat iedere situatie anders is, bieden we twee verschillende soorten nachtdiensten: slaap- en waakdiensten. Welke u kiest, hangt volledig af van uw persoonlijke omstandigheden en uw wensen. Lees op deze pagina meer over deze diensten, zodat u goed kunt inschatten welke soort bij u past.

De verschillende soorten nachtzorg

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor nachtzorg in Brabant. Misschien bent u herstellende van een ingrijpende operatie, en heeft u er niet zo’n prettig gevoel bij om ‘s nachts alleen te zijn. In dat geval kan er een verzorgende voor u klaarstaan tot u weer op eigen benen staat. Heeft u te maken gekregen met een (chronische) ziekte, en wordt u overdag al ondersteund door een ander(e organisatie)? Schakel dan Zuster Jansen in voor aanvullende hulp in de nacht.

Wanneer er sprake is van laagcomplexe zorg en relatief weinig zorgmomenten in de nacht, kunnen we u van dienst zijn met slaapdiensten. Dit is vooral een goede oplossing wanneer het simpelweg nodig is dat er iemand is die over u waakt, terwijl u rust. U kunt met een gerust hart gaan slapen en mocht u tussendoor wakker worden, dan is de juiste hulp direct beschikbaar.

Waakdiensten kiest u als er meer behoefte is aan zorgmomenten. Het kan zijn dat medicatie moet worden toegediend, of dat er risico bestaat op decubitus. Er is dan, net als bij slaapdiensten, tussen 23:00 en 07:00 uur een verzorger bij u thuis aanwezig om u te ondersteunen. Zo ontstaat er meer rust en continuïteit bij u thuis, en kunt u verblijf in een zorginstelling uitstellen of zelfs geheel voorkomen.

Op welke manier kunnen we u helpen?

Bij Zuster Jansen streven we ernaar om u volledig te voorzien van de hulp die u nodig heeft. Wanneer u tot de conclusie komt dat nachtzorg niet langer voldoende is, is er altijd nog de mogelijkheid om over te schakelen naar bijvoorbeeld 24-uurs zorg. Dit soort opties zijn altijd bespreekbaar, de zorg wordt altijd afgestemd op uw omstandigheden. Wilt u graag vrijblijvend meer informatie, of wilt u direct uw zorgwens kenbaar maken? Neem dan even contact met ons op, door te bellen naar 020-6366837. We staan u graag te woord.

Lees meer bij Zuster Jansen