Wij staan 24 uur per dag voor u klaar

Palliatieve zorg Brabant

Heeft u te maken gekregen met een ongeneeslijke ziekte? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat u zo lang mogelijk van uw vertrouwde omgeving wil blijven genieten. Dit kan natuurlijk alleen als de juiste zorg beschikbaar is, en als uw wensen en behoeften centraal worden gesteld. Wanneer u op zoek bent naar een thuiszorgorganisatie die u precies kan bieden wat u nodig heeft, kunt u Zuster Jansen overwegen. Wij werken met ervaren, betrokken zorgverleners in vaste teams, zodat u en uw familieleden niet steeds geconfronteerd worden met vreemde, nieuwe gezichten. Samen zorgen wij er graag voor dat de kwaliteit van uw leven zo hoog mogelijk blijft, en dat u niet naar een hospice hoeft te verhuizen. Palliatieve zorg in Brabant is beschikbaar waar en wanneer u dat nodig heeft.

Mantelzorg in de laatste levensfase

Als u ziek wordt, is de kans groot dat er in de beginfase een partner, familielid of goede vriend(in) is die voor u zorgt. Zuster Jansen biedt hulp wanneer de zorgtaak te zwaar of overweldigend wordt, of wanneer mantelzorg simpelweg geen optie meer is. Daarom kan palliatieve zorg in Brabant op verschillende manieren worden ingezet. Zo kunnen onze zorgverleners er 24 uur per dag voor u zijn, maar kunnen we ook een oplossing bieden voor alleen ‘s nachts of overdag. Laat ons gerust weten hoe u graag geholpen zou willen worden.

Passende ondersteuning en begeleiding, ook voor familie

Onze verzorgers overleggen met u wat u nog kunt of wilt regelen, zij waarborgen uw rust en privacy wanneer u die nodig heeft en ze onderhouden contact met uw (huis)arts en apotheker. U wordt volledig ontzorgd, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen op uw eigen manier. Thuis sterven is vaak iets heel moois, maar onze ervaring is dat het ook heel zwaar kan zijn. Niet alleen voor de zorgvrager zelf, maar ook voor alle betrokken familieleden en vrienden. Daarom bieden we naast verzorging en verpleging ook begrip, ondersteuning en een luisterend oor voor wie dat nodig heeft.

Neem gerust contact op

Als het nodig is, kan Zuster Jansen direct voor u klaarstaan met een passende zorgoplossing. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten. Wilt u zeker weten dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, met de juiste ondersteuning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij plannen dan met u een intakegesprek bij u thuis, waarbij we met u overleggen hoe de zorg het beste kan worden ingevuld. Omdat het gaat om particuliere palliatieve zorg in Brabant, houdt u altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid ondersteuning die u ontvangt. Ook als u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen