Wij staan 24 uur per dag voor u klaar

Nachtzorg Brabant

Nachtzorg in Brabant door Zuster Jansen is een uitstekende oplossing wanneer u (tijdelijk) minder zelfstandig bent en overdag al gebruikmaakt van mantelzorg of reguliere thuiszorg. ‘s Nachts kan er dan een professionele verzorger van Zuster Jansen bij u zijn om over u te waken. Het gaat dan om ondersteuning die plaatsvindt tussen 23:00 en 07:00 uur. Zo kunt u met een gerust hart gaan slapen, en zorgen wij in de ochtend voor een soepele overdracht met uw andere verzorger(s).

Geen wachtlijsten

Vaak wordt er voor nachtzorg gekozen als het niet prettig of verstandig is dat iemand ‘s nachts alleen is. Dat kan om verschillende redenen zijn, maar het is altijd belangrijk dat de juiste zorg op het juiste moment klaarstaat. Bij Zuster Jansen helpen we u al op korte termijn, omdat we niet met wachtlijsten werken. We vinden het namelijk belangrijk dat u direct een beroep kunt doen op de hulp die u nodig heeft. Heeft u niet voldoende aan nachtzorg, of blijkt dit later? Dan kunt u altijd gebruikmaken van onze 24-uurs zorg in Brabant, zodat u dag en nacht kunt rekenen op volledige ondersteuning.

Wanneer kiezen voor nachtzorg?

Nachtzorg kan in diverse situaties worden ingezet. Wij verlenen steeds vaker nachtzorg als onderdeel van overbruggingszorg. In dit geval wacht men op een plek in een verzorgingshuis. In de tussentijd kunnen wij zorgen voor passende verzorging, zodat u voorlopig gewoon thuis kunt blijven wonen. Nachtzorg kan ook in de laatste levensfase worden ingezet, wanneer u bijvoorbeeld overdag wordt verzorgd door uw familie.

Slaap- en waakdiensten

Bij Zuster Jansen maken we onderscheid tussen slaap- en waakdiensten. Iedere situatie is tenslotte anders, en dat vraagt om flexibiliteit en een breed zorgaanbod. Slaapdiensten zijn het meest geschikt als er geen sprake is van intensieve zorgmomenten, maar waarbij het gewoon belangrijk is dat er ‘s nachts iemand over u waakt. Als u (tussendoor) wakker wordt, staat er direct een professionele verzorger klaar om u te helpen. In het geval van waakdiensten zijn er vaak meerdere zorgmomenten in de nacht: het kan bijvoorbeeld nodig zijn dat u medicatie toegediend krijgt, of dat er risico bestaat op decubitus.

Weet u niet welke vorm van nachtzorg in Brabant het beste bij u past? Bel ons dan gerust voor persoonlijk advies, via 020-6366837. Omdat Zuster Jansen uitsluitend particuliere thuiszorg biedt, houdt u altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt.

Lees meer bij Zuster Jansen