Wij staan 24 uur per dag voor u klaar

24-uurs zorg Brabant

Kiest u voor 24-uurs zorg in Brabant van Zuster Jansen, dan krijgt u letterlijk dag en nacht de ondersteuning die u nodig heeft. Dit varieert van laagcomplexe verzorging en verpleging tot begeleiding bij uitstapjes en hulp bij de dagelijkse taken. Door gebruik te maken van deze complete ondersteuning, kunt u verblijf in een zorginstelling uitstellen of zelfs geheel voorkomen. Familieleden hoeven niet langer mantelzorgers te zijn, maar kunnen gewoon op visite komen en genieten van uw gezelschap. Bent u voor uzelf of een naaste op zoek naar professionele 24-uurs verzorging voor thuis? Lees dan gerust verder.

Wanneer kiest u voor 24-uurs thuiszorg?

De 24-uurs zorg in Brabant en particuliere thuiszorg die Zuster Jansen aanbiedt, is vaak een combinatie van verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp. Deze hulp kan in diverse situaties worden ingezet:

  • U bent door omstandigheden (tijdelijk) minder zelfstandig;
  • U heeft te maken gekregen met een (chronische) ziekte;
  • Er is sprake van ouderdomskwalen die uw dagelijkse leven sterk beïnvloeden;
  • U bent ongeneeslijk ziek, en heeft de wens om thuis te sterven;
  • U heeft dementie en het is niet langer veilig of verantwoord om alleen thuis te zijn;
  • Uw mantelzorger kan de verantwoordelijkheid niet langer op zich nemen;
  • U bent in afwachting van verblijf in een zorginstelling en zoekt een tussenoplossing;
  • U bent herstellende van een operatie, en heeft ondersteuning nodig tot u weer op eigen benen staat.

Staat uw reden hier niet tussen, maar wilt u toch graag aanspraak maken op 24-uurs zorg? Dat is geen probleem: omdat het gaat om particuliere thuiszorg, beslist u geheel zelf welke soort en hoeveelheid ondersteuning u wenst te ontvangen. U heeft geen indicatie nodig voor zorg vanuit de Wlz om Zuster Jansen te kunnen inschakelen, hoewel wij u natuurlijk eveneens graag verwelkomen als u wél een dergelijke indicatie heeft.

Een klein, persoonlijk zorgteam

Zuster Jansen biedt thuiszorg op maat: de vraag van de patiënt staat centraal. Zowel persoonlijke aandacht als kwaliteit van leven zijn hierbij twee belangrijke aandachtspunten. Dit wordt binnen de huiselijke omgeving gecreëerd door ons persoonlijke zorgteam. Onze gekwalificeerde en professionele zorgverleners staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij werken met kleine, vaste zorgteams, die bestaan uit maximaal vijf verschillende verzorgers. We vinden het namelijk erg belangrijk dat u steeds dezelfde mensen bij u thuis ontvangt, en dat u niet continu kennis hoeft te maken met tijdelijke krachten en vervangers.

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op, door te bellen naar 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen