Wij staan 24 uur per dag voor u klaar

12-uurs zorg Brabant

Bij Zuster Jansen zijn we gespecialiseerd in 24-uurs zorg, waarbij u dag en nacht wordt bijgestaan door een professionele verzorger. Wij kunnen ons echter voorstellen dat lang niet iedereen 24 uur per dag zorg nodig heeft. Stel dat u al gebruikmaakt van mantelzorg of reguliere thuiszorg: dan bent u misschien wel op zoek naar een heel andere oplossing. Daarom bieden we bij Zuster Jansen dezelfde kwalitatieve zorg, maar dan ook voor slechts 12 uur per dag. Zo kunt u precies de juiste combinatie maken van de zorg waar u naar op zoek bent. Lees gerust verder als u meer wil weten over 12-uurs zorg in Brabant.

Wanneer kan 12-uurs zorg een oplossing zijn?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor 12-uurs zorg. Hierboven noemden we al even dat u mogelijk al gebruikmaakt van andere zorgverlening, maar dat u hier een aanvulling op zoekt. Zuster Jansen biedt ondersteuning wanneer u te maken heeft gekregen met een (chronische) ziekte, handicap of ouderdomskwalen. Het kan ook zijn dat u herstellende bent van een ingrijpende (heup)operatie, en dat u niet de hele dag voor uzelf kunt zorgen. Een professionele zorgverlener van Zuster Jansen staat voor u klaar zolang dat nodig is. Dit kan tijdelijk zijn, maar we zijn ook in te schakelen als u voor een langere periode of permanent zorg nodig heeft.

Kleine, vaste zorgteams

Bij Zuster Jansen vinden we het belangrijk dat u niet steeds te maken krijgt met vervangers en tijdelijke krachten. U moet tenslotte rustig kunnen wennen aan de mensen die dagelijks voor u klaarstaan, en die veel contact hebben met u en uw familie. Daarom werken we met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. U krijgt zo echt de kans om een band op te bouwen met uw verzorgers.

Kies voor langer thuis wonen

Door te kiezen voor 12-uurs zorg in Brabant, kunt u langer thuis blijven wonen en kan verblijf in een zorginstelling worden uitgesteld of zelfs vermeden. U ontvangt thuis tenslotte alle hulp en ondersteuning die u nodig heeft, waarbij u zelf de controle heeft over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Dat is het grote voordeel van particuliere thuiszorg: er is niemand die voor u beslist waar u recht op heeft.

Zuster Jansen biedt een uitgebreide zorg- en dienstverlening in heel Nederland, zodat iedereen direct een beroep kan doen op de zorg die nodig is. Wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, door te bellen naar 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen