Wij staan 24 uur per dag voor u klaar

Particuliere thuiszorg Brabant

Iedere situatie is anders, en dit geldt natuurlijk ook voor alle mensen. Wat voor uw buurman of familielid werkt, kan voor u juist een averechts effect hebben. Ook op het gebied van zorg is het niet mogelijk dat iedereen gebaat is bij dezelfde aanpak. Daarom biedt Zuster Jansen verschillende vormen van particuliere thuiszorg in Noord-Brabant, zodat iedereen een beroep kan doen op de beste zorg. Welke soort ondersteuning u ook kiest, de hulp wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Lees gerust verder over onze particuliere verzorging.

Verschillende vormen van privé zorg

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen bestaat uit verschillende vormen van particuliere thuiszorg in Noord-Brabant en omgeving. Zo zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in 24-uurs zorg, waarbij er dag en nacht een professionele verzorger aanwezig is. U kunt rekenen op verzorging en verpleging, maar bijvoorbeeld ook op begeleiding bij uitstapjes en hulp bij de dagelijkse taken. Wilt u bijvoorbeeld samen koken, een kopje koffie drinken op een terras, of het theater bezoeken? Laat ons gerust weten wat uw verwachtingen en wensen zijn, zodat we altijd zorg op maat kunnen bieden.

Niet alleen voor 24-uurs zorg, maar bijvoorbeeld ook voor 12-uurs zorg, nachtzorg, thuiszorg bij Alzheimer of palliatieve zorg kunt u een beroep op ons doen. Het is mogelijk om ons tijdelijk in te schakelen, bijvoorbeeld als u herstellende bent van een operatie, maar we kunnen er ook voor onbepaalde tijd of permanent voor u zijn.

Blijf thuis wonen zo lang u dat wilt

Langer thuis blijven wonen hoeft niet problematisch te zijn. U kunt alle zorg krijgen die u nodig heeft, door simpelweg contact op te nemen met Zuster Jansen. Wij bieden op korte termijn al een oplossing, omdat we niet met wachtlijsten werken. Eventuele mantelzorgers kunnen worden ontlast, zodat uw familieleden niet langer een zware zorgtaak op zich hoeven te nemen. Onze particuliere thuiszorg is beschikbaar in alle delen van Noord-Brabant, u hoeft niet per se in een grote stad te wonen om aanspraak te kunnen maken op privé verzorging bij u thuis.

Regel direct particuliere zorg

Particuliere thuiszorg is ondersteuning waar u te allen tijde zelf de controle over heeft. Dat betekent dat u geheel zelf bepaalt welke soort en hoeveelheid zorg u gaat ontvangen. Wanneer u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, komt u mogelijk in aanmerking voor een pgb (persoonsgebonden budget). Hiermee kunt u een deel van de hulp bekostigen. Wilt u meer weten over het regelen van particuliere thuiszorg in Brabant, of heeft u advies nodig over de zorg die u kunt inschakelen? Neem dan gerust eens contact met op met Zuster Jansen, door te bellen naar 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen